Τετάρτη 21 Μαρτίου 2007

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Λένε ότι ένα τραγούδι έχει επιτυχία όταν καταφέρει να ακουστεί αρκετά ,να τραγουδηθεί αρκετά και φυσικά να «πουλήσει» αρκετά.Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να διαφωνήσω αλλά υπάρχει και κάτι άλλο στο οποίο κανένας δεν έχει δώσει την απαιτούμενη σημασία.Ένα τραγούδι είναι εξίσου επιτυχημένο όταν καταφέρει να επιτύχει τον αυτοσκοπό του.Δηλαδή? Όταν μπορέσει και κάνει τους στίχους του …..πραγματικότητα!!Τα δικά μου τραγούδια μπορεί να μην κατάφεραν ούτε να ακουστούν ,ούτε να τραγουδηθούν και ούτε να «πουλήσουν».Κατάφεραν όμως να γίνουν πραγματικότητα.Ένα από αυτά τα τραγούδια είναι και αυτό που έχω βάλει στο blog.Γράφτηκε το 2002 και μετά από ένα ολόκληρο χρόνο αποφάσισε να πάψει να ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας.Τουλάχιστον για εμένα είναι ένα επιτυχημένο τραγούδι.


Σε Σκέφτομαι .mp3


5 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολύ καλό - συγχαρητήρια:) Και μη σε νοιάζει που δεν είναι εμπορικό, είναι γνήσιο και βγάζει "οκτάνια"... γι' αυτό και μόνο μετράει.

Και πάλι μπράβο:DD

HaPagan είπε...

Αύτο όντως είναι ένα πολύ καλό τραγούδι που πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να ακούμε από τα ραδιόφωνά μας (Μελωδία κλπ)!!! Μπράβο σου!

ΥΓ. Αν μπορείς, δώσε μας και άλλα δείγματα της δουλειάς σου!

sstef είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια.

sgoubaki είπε...

pragmatika poli oraio tragoudi....kai i melodia kai ta logia...dose mas kai tipota allo na akousoume...

sstef είπε...

Se euxaristw sgoubaki,exw valei kai allo ena tragoudi sto blog (sstef.blogspot.com)perimenw ta sxolia sou.